Uvjeti korištenja

UVJETI KUPNJE ROBE

Ugovor na daljinu i/ili Ugovor sklopljen izvan poslovnih prostorija (u nastavku: Ugovor) i  trgovca DI-NAUTIKA d.o.o mogu sklopiti ISKLJUČIVO poslovno sposobne osobe. Ugovor u ime i za račun maloljetnika ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu sklopiti samo njihovi zakonski zastupnici, odnosno djelomično poslovno sposobne osobe mogu sklopiti ugovor samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika. Na potrošaču je da željene artikle i njihove količine stavite u košaricu, završite narudžbu nakon čega će se generirati NEOBVEZUJUĆA ponuda. Kupac i/ili potrošač u ovim uvjetima kupnje imaju isto značenje.

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanja možete vršiti:

  • pouzećem – kod preuzimanja robe
  • uplatom na poslovni račun DI-NAUTIKA d.o.o.

Poslovni račun DI-NAUTIKA d.o.o.:OTP banka d.d. IBAN: HR81 2407 0001 1005 6360 2

 Jamstvo

Proizvodi za koje dajemo jamstvo je u skladu sa zakonom i jamstvom određenim od strane proizvođača. Proizvod ima jamstveni list na kojem je označena dužina jamstvenog roka i uvjeti pod kojima se jamstvo priznaje. Jamstveni list se dostavlja s računom i uputama za uporabu. DI-NAUTIKA d.o.o., kao zastupnik brand-ova ovlašteni je serviser,  te se kao takav ugovorno obvezuje da će kupcu u propisanom roku izvršiti potreban servis ili zamjenu dijelova. Kupac je dužan čuvati jamstveni list i račun. Jamstveni rokovi počinju teći od dana izvršavanja plaćanja narudžbe. Datum preuzimanja pošiljke je datum otpreme naveden na računu. Oštećenja i promjene na proizvodima koje su posljedica nepravilnog korištenja i nepostupanja u skladu s uputama za uporabu i uvjetima iz jamstvenog lista nisu pokrivena jamstvom. O jamstvu za materijalni nedostatak proizvoda vidi – “Uvjeti povrata robe i reklamacije”.

Servis ili zamjena proizvoda

Ako dođe do kvara proizvoda ili ga želite zamijenili za drugi, obavezno je prije kontaktirati naš ovlašteni servis, a nakon toga prema dogovoru proizvod poslati poštom na odjel reklamacija na našu adresu: DI-NAUTIKA d.o.o., Kralja Zvonimira 85, 21000 Split ili ga možete osobno odnijeti na navedenu adresu. Ukoliko proizvod šaljete poštom, poslat ćete ga na svoj trošak. Nakon servisa ili zamjene, popravljeni ili novi proizvod poslat ćemo na Vašu kućnu adresu, na ovlaštenog servisera. Važna napomena: Ako želite reklamirati, zamijeniti ili vratiti proizvod, uz njega obavezno morate imati račun.

VAŽNO: Opći uvjeti poslovanja

* Cijena je prikazana prema fiksnom tečaju konverzije 1 Euro = 7.53450 kn