Uvjeti dostave robe

DOSTAVA ROBE

Prije isporuke, roba mora biti plaćena. Vrijeme dostave započinje primitkom uplate na žiro račun DI-NAUTIKA d.o.o.. Robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Kod uplata u hrvatskim poslovnim bankama to je najčešće slijedeći radni dan, a u velikom broju slučajeva dva radna dana od dana uplate, a kod plaćanja u poslovnicama Hrvatskih pošta, minimalno dva radna dana nakon uplate.

Za uplate iz inozemstva radi se o tri do sedam dana. Ukoliko želite da Vam pošiljka stigne što prije molimo Vas pravilno popunite virman ili opću uplatnicu i obavezno upišite pravilan poziv na broj odobrenja, jer znatno može utjecati na brzinu isporuke, a uplatu izvršite u poslovnoj banci prije 12.00 sati. Za sve uplate koje su primljene prije 12.00 sati i vidljive su na našem računu, isporuka kreće u roku 24 sata, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke dostavne/poštanske službe tj. o adresi na koju se roba isporučuje. Za sve uplate primljene poslije 12.00 sati, isporuka kreće najranije slijedeći radni dan.

Dostava robe se naplaćuje sukladno izračunu troškova dostave kod kupnje (vidi link: Izračun troškova dostave). Ukoliko troškovi dostave nisu istaknuti prilikom kupnje, dostava od strane DI-NAUTIKA d.o.o. se ne naplaćuje, nego kupac plaća dostavu sukladno Izračunu troškova dostave naznačene dostavne/poštanske službe (vidi link: Izračun troškova dostave). U slučaju da robu ne preuzmete na vrijeme, a uredno ste zaprimili obavijest o prispijeću pošiljke, snosite sve troškove vraćanja robe u DI-NAUTIKA d.o.o. i ponovno slanje robe za koje će Vam biti ispostavljen račun koji morate platiti prije ponovnog slanja robe.

Prelazak rizika kod sklapanja Ugovora o kupoprodaji kod slučajne propasti ili oštećenja robe prelazi na potrošača u trenutku kada je njemu ili osobi koju je on naveo, a koja nije prijevoznik, roba predana u posjed. Ako je prijevoznik bio izabran na prijedlog potrošača, rizik slučajne propasti ili oštećenja robe prelazi na potrošača u trenutku kada roba bude predana u posjed prijevozniku.

* Cijena je prikazana prema fiksnom tečaju konverzije 1 Euro = 7.53450 kn