Sale!

RONILAČKI SAT GARMIN MK1 DESCENT

7,090.00 kn (941.00 ) - 10,611.00 kn (1,408.32 )

 

Clear

Description

Svestrano GPS ronilačko računalo za vaše ronilačke pustolovine

  • Vrhunsko GPS ronilačko računalo s brojnim funkcijama i elegantnim dizajnom u stilu sata opremljeno je svijetlim 1,2-inčnim zaslonom u boji i TOPO kartama
  • Ugrađeni senzori obuhvaćaju kompas s 3 osi, žiroskop i barometarski visinomjer, a tu je i prijemnik signala GPS i GLONASS sustava koji omogućuje označavanje točke zarona i izrona1 za površinsku GPS navigaciju
  • Podržava ronjenje s jednom vrstom plina, mješavinom plina, ronjenje s mjeračem i apneja ronjenje, uključujući nitrox i trimix. Planirajte ronjenje izravno na uređaju
  • Zapisnik ronjenja omogućuje spremanje i pregledavanje podataka za do 200 ronjenja, kao i njihovo dijeljenje putem online usluge Garmin Connect i povezane mobilne aplikacije
  • Sadrži tehnologiju mjerenja pulsa na zapešću Elevate2, kao i profile za multisport aktivnosti, mjerenja parametara performansi i pametne obavijesti3
  • Trajanje baterije: do 19 dan kada se koristi kao sat, 10 dana kada se koristi kao pametni sat, 40 sati u načinu rada za ronjenje i 20 sati u GPS načinu rada4

Bilo da ronite sa ili bez spremnika, u slanoj ili slatkoj vodi, udišete nitrox, trimix ili ronite na dah, Descent Mk1 je intuitivno i svestrano ronilačko računalo koje ste iščekivali. Ovo je prvo ronilačko računalo veličine sata koje nudi površinsku GPS navigaciju s kartama u boji i lokacijom koje se prikazuju na zaslonu, što vam omogućuje jednostavno označavanje točaka zarona i izrona1.

Dokazani Bühlmann ZHL-16c algoritam pod vodom osigurava ostanak unutar ograničenja ronjenja. Uz upozorenja za koja možete odabrati zvuk i vibraciju bit ćete informirani tijekom ronjenja. Kada se vratite na površinu, Descent Mk1 služi i kao robustan partner za treniranje, nudeći vam najbolje funkcije našeg vrhunskog GPS multisport sata fēnix® 5X s pametnim obavijestima3 koje vam pomažu ostati u kontaktu dok ste u pokretu. Uz to, dizajn ronilačkog računala Descent Mk1 tako je kompaktan, udoban i elegantan da ćete ga htjeti svakodnevno nositi kao sat.

Lakše disanje, bolje ronjenje

Descent Mk1 nudi lako pristupačne funkcije za cijeli raspon ronilačkih aktivnosti, uključujući mogućnost planiranja rekreacijskog, tehničkog i ronjenja na dah na uređaju. Ovo vam ronilačko računalo u stvarnom vremenu daje sve ključne podatke koji su vam potrebni za ronjenje sa samopouzdanjem. Računalo se automatski aktivira kada zaronite i prikazuje vam trenutnu dubinu, vrijeme ronjenja, temperaturu vode, brzinu izrona/zarona, vrijeme bez dekompresije, informacije o dekompresijskom zastanku, trajanje baterije i još mnogo toga, a sve to na oštrom 1,2-inčnom zaslonu u boji.

Možete postaviti zvučne i vibracijske alarme koji će vas upozoravati na ključne točke vašeg ronjenja. Podržano je do 6 mješavina plinova, uključujući nitrox i trimix (do 100 % kisika). Prilagodljive postavke konzervatizma omogućuju vam podešavanje vlastitih sigurnosnih ograničenja.

At a Glance

Više senzora za navigaciju

Uz iznimno osjetljivo GPS i GLONASS satelitsko praćenje za površinsku navigaciju na temelju karte, Descent Mk1 nudi i cijeli raspon ABC senzora (visinomjer, barometar i kompas) za navigaciju na površini. Lako čitljiv zaslon kompasa također se može koristiti pod vodom. Ugrađeni visinomjer pruža podatke o nadmorskoj visini, a elektronički kompas s 3 osi koji se prilagođava nagibu pokazuje pravi smjer bilo da se krećete ili ne. Za brz pristup zaslonu kompasa tu je i praktična dodirna značajka koja vam omogućuje da jednostavno dvaput dodirnete zaslon umjesto pritiskanja funkcijskih gumba.

At a Glance

Senzor pulsa na zapešću

Ronilačko računalo Descent Mk1 pomoću tehnologije Garmin Elevate za mjerenje pulsa na zapešću2 optički skenira vaš puls (kada je u kontaktu s kožom, ne preko ronilačkog odijela). Ronilačko računalo prati razinu vašeg naprezanja i automatski prenosi podatke o pulsu u vaš online Garmin Connect račun kako biste ih poslije ronjenja mogli pregledati i analizirati.

At a Glance

Pametno povezivanje

Kada je uparen s kompatibilnim pametnim telefonom3, Descent Mk1 omogućuje jednostavno primanje tekstnih poruka, poruka e-pošte i pametnih obavijesti izravno na zaslon sata. Također vam omogućuje automatski prijenos na Garmin Connect i pristup zvučnim odzivnicima, upravljanju glazbom itd. Kada ste na površini, vaši prijatelji i obitelj mogu pratiti vašu lokaciju i pustolovine putem interneta u stvarnom vremenu pomoću funkcije LiveTrack. Na raspolaganju vam je i funkcija GroupTrack pomoću koje na karti možete pratiti svoje prijatelje koji se bave istom aktivnošću, a sve to dok ste u pokretu.

At a Glance

Napunite ga i mijenjajte stil

Između dva punjenja možete računati na do 40 sati trajanja baterije u načinu rada za ronjenje, do 21 dan kada se koristi kao sat, do 12 dana kada se koristi kao pametni sat i do 20 sati u GPS načinu rada (ovisno o postavkama). QuickFit™ remeni omogućuju vam odabir vlastitog stila za bilo koju svakodnevnu aktivnost ili posebnu prigodu, i to bez upotrebe ikakvih alata. Za ronjenje su priložene i dulje QuickFit trake za upotrebu s ronilačkim odijelima.

Zaslon sata možete prilagoditi besplatnim izgledima sata, aplikacijama i podatkovnim poljima iz naše Connect IQ™ trgovine. Radi vaše sigurnosti, funkcije trgovine Connect IQ nisu dostupne tijekom ronjenja kako bismo bili sigurni da sve funkcije ronjenja rade na način na koji su osmišljene. Oba Descent Mk1 modela sadrže i Wi-Fi® tehnologiju pa se mogu povezati s bežičnom mrežom i automatski slati podatke o aktivnostima u uslugu Garmin Connect kako biste ih mogli podijeliti.

At a Glance

* Cijena je prikazana prema fiksnom tečaju konverzije 1 Euro = 7.53450 kn