20 godina tradicije

Specijalizirani smo za prodaju, distribuciju i servis opreme za ronjenje, podvodni ribolov i plivanje – namjenjene rekreativcima, profesionalcima i u vojne svrhe. Ovlašteni smo zastupnici, distributeri i serviseri renomiranih svjetskih proizvođača kao što su: OMER sub, Spora sub, Mares, Cressi sub, Bauer kompressoren, Xtar i dr.

Također u našem asortimanu zastupljeni su proizvodi ostalih europskih i svjetskih proizvođača: Sanosub, Faber, Sandiline, Suunto, Apeks, Sepadiver, Devoto sub, Sigal sub, Soprassub, Sub – salve i dr. Prodaju i distribuciju vršimo kroz naše dvije poslovnice u Splitu na adresama: Kralja Zvonimira 85 i Uvala baluni b.b. Kako je za ronilačku opremu bitno servisiranje, atestiranje i provjera, svojim kupcima osiguravamo kvalitetnu i brzu uslugu servisa ronilačkih kompresora, regulatora, ronilačkih boca, ventila za ronilačke boce, kompenzatora plovnosti, puške na zrak i na gumu, ronilačke lampe.

Također nudimo usluge izmjene baterija i servis kompjutera uz ispitivanje u komori pod pritiskom. Svim svojim kupcima pružamo stručne savjete i informacije, te pozivamo sve zainteresirane da se svojim uključivanjem u to i sami uvjere.

OMERSUB

Renomirani talijanski brand čiji smo ovlašteni distributeri i serviseri nalazi se na tržištu preko 30 godina. Svojom tradicijom jamči pouzdanost i kvalitetu. Vodeći je u proizvodnji i distribuciji opreme za podvodni ribolov i ronjenje na dah te je zajedno sa svojom elitnom linijom Sporasub distribuiran u preko 70 zemalja

SPORASUB

Povijesni brand u svijetu podvodnog ribolova je elitna linija OMER sub koja se ističe iznimnom kvalitetom svojih proizvoda koje pomno testiraju koristeći najmoderniju tehnologiju kao i tim profesionalnih sportaša – ronioca i podvodnih ribolovaca kako bi osigurali vrhunsku opremu svim korisnicima diljem svijeta.

MARES

Vođeni načelom zastupanja samo najboljih proizvoda talijanski Mares je kroz 60 godina prerastao u brand koji dominira svijetom ronjenja. Koristeći suvremene strojeve opremljene sofisticiranom elektroničkom opremom i vođeni strašću, postižu željeno – iskru svakog istinskog zaljubljenika u ronjenje.

CRESSI

Jedan od najvećih proizvođača vrhunske opreme za ronjenje, podvodni ribolov i plivanje koji svojim proizvodima omogućava nezaboravno vodeno iskustvo svakom korisniku. Cressi od svojih početaka razvija inovativne proizvode za vodene sportove.

BAUER / BAUER POSEIDON

Njemački dizajner i proizvođač kompresora i kompresorskih sistema rađenih prema ISO 9001 certifikatu. Strogom kontrolom i stres testiranjem garantiraju kvalitetu svakog kompresora.

RIBOLOV

Nudimo bogat izbor kvalitetne ribolovne opreme: Okuma, Ron Thompson, Owner, Mustad, Fudo, Momoi, Seaguar, Shimano, DTD, Rapala, Savage gear, Penn, Tubertini, Trabucco, Carson, Zebco, Quantum..

* Cijena je prikazana prema fiksnom tečaju konverzije 1 Euro = 7.53450 kn